Dobrá reputácia podniku pomáha náborárom - Ingrová, Miroslava
Koncentrácia priemyslu, klesajúca nezamestnanosť, pracovné príležitosti v zahraničí spôsobujú nedostatok zamestnancov. Problémy firiem pri nábore a udržaní zamestnancov. Faktory, ktoré stoja za poklesom počtu aj kvality počtu uchádzačov o prácu. Stratégia Employer Branding (stratégia budovania dobrého mena firmy).