Czech and Slovak Relations with China After 1989: Political and Economic Analysis - Fillová, Natália
Vzťahy Československa s Čínou. Zahraničný obchod s Čínou v rokoch 1953-1986. České a slovenské politicko-ekonomické vzťahy s Čínou po roku 1993. Slovenský vývoz a dovoz z Číny (1993-2000). Český vývoz a dovoz z Číny (1993-2000). Čínske investície v Českej a Slovenskej republike.