Implementation of Quality Models in the Third Sector in Spain - Conde Lacárcel, Alfonso
Iniciatíva na implementáciu modelov riadenia kvality v oblasti tretieho sektora v Španielsku podľa modelov používaných v európskych krajinách a Veľkej Británii.