Modern Models of Radio Broadcasting as an Example of the Formatting of Emission Panels - Kinal, Jarosław
Historické pozadie rozhlasového vysielania zameraného na reklamu a marketing. Moderné vedecké definície portfólia niekoľkých rozhlasových staníc s rôznymi cieľovými skupinami.