Jaká firemní kultura je pro podnik nejlepší? - Brož, David
Firemná kultúra a motivovaní zamestnanci. Čo ovplyvňuje angažovanosť zamestnancov. Vplyv firemnej kultúry na jej výkonnosť, motivovanosť, angažovanosť a fluktuáciu zamestnancov. Hlavné zdroje konkurencieschopnosti - efektivita a kreativita. Štyri typy firemnej kultúry.