Bez tvůrčích lidí toho firma moc nevymyslí - Červený, Karel
Inovatívna firma a talenty vo firme. Systém na rozvoj talentov. Trénovanie a rozvíjanie tvorivosti. Systém na podchytenie nápadov. Systém na realizáciu nápadov. Stránka inovácií na podnikovom intranete.