Zamestnanecké benefity vo forme príspevkov na doplnkové dôchodkové sporenie zamestnancov ako súčasť firemnej stratégie v SR - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Doplnkové dôchodkové sporenie ako jedna z možností ako sa lepšie finančne zabezpečiť pre obdobie staroby. Možnosť vybrať si časť nasporených peňazí pred odchodom do starobného dôchodku. Dodatky k uzatvoreným zmluvám. Príspevok zamestnávateľa zamestnancovi na DDS. Pripravovaný nový sporiaci europrodukt.