Dopředu mě žene touha změnit svět - Rož, Jakub
Rozhovor s podnikateľom Jakubom Rožom, ktorý začal podnikať v trinástich rokoch, dostal sa do Silicon Valley, ostal v Česku s podniká v HR. O zakladaní starupu a ťažkostiach, ktoré nových podnikateľov čakajú.