Sprache Als Komplexes Gebilde – Theoretisch Und Angewandt - Adamcová, Lívia
Dôležité tendencie súčasného nemeckého jazyka. Základné koncepcie jazyka zo synchrónneho hľadiska. Vplyv na jazykové zručnosti študentov nemeckého jazyka.