Einige Bemerkungen Zur Phonetik Und Orthoepie Im Fremdsprachenunterricht Deutsch - Adamcová, Silvia, 1984-
Fonetika ako najťažšia oblasť výučby cudzích jazykov. Rozvoj kompetencií v oblasti výslovnosti a počúvania. Fonetické chyby, korekcia fonetiky. Najdôležitejšie oblasti a pravidlá kodifikovaného nemeckého štandardného jazyka.