Výučba prekladu ako forma kultivácie odborného jazyka nefilológov - Fifiková, Dominika, 1987-
Priblíženie obsahu predmetu Prekladový seminár v anglickom jazyku pre študentov nefilologického odboru. Vysvetlenie zámeru začlenenia daného predmetu medzi povinné a priblíženie cieľov, ktoré si stanovuje splniť v záujme posilnenia jazykovej a odbornej kompetencie študentov.