Developing Reading Literacy in Higher Education - Hrdličková, Zuzana
Čitateľská gramotnosť ako významná úloha v živote každého jednotlivca. Návrh autorov pre používanie rozličných metód na podporu čitateľskej gramotnosti v cudzom jazyku v univerzitnom vzdelávaní.