Rozvoj jazykových zručností vo výučbe nemeckého jazyka pre špecifické účely - Paté, Magdaléna, 1980-
Vyučovanie cudzích jazykov pre povolanie ako bezprostredná jazyková príprava na povolanie aj pre študentov EU v Bratislave. Analýza nových didaktických metód na rozvoj jednotlivých jazykových zručností - hovorenia, čítania, písania a počúvania na príklade vyučovania nemčiny pre povolanie.