Precedential Phenomena in European Civilization - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Analýza precedentných fenoménov rámci výskumu lingvokulturológie. Príklady precedentných fenoménov a ich interpretácie z dvoch pohľadov. Predloženie argumentov na podporu tvrdenia, že precedentné fenomény môžu slúžiť aj v širšom, než iba kultúrnom kontexte.