Gender Differences in Preference of the Wage Level and Risk on the Czech Labour Market - Brožová, Dagmar
Teória preferencií na českom trhu práce. Výskum štyroch modelov hypotéz s údajmi za rok 2011 o českých zamestnancoch z roku 1984.