Rukoväť audítorských štandardov - Krišková, Petra, 1981-
Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 501 sa zaoberá špecifickými oblasťami z titulu získavania audítorských dôkazov, a to oblasťou zásob, súdnych sporov a nárokov a segmentov. ISA 501 nadäzuje na všeobecný štandard určený pre audítorské dôkzy (ISA 500).