Daňové špeciality v riešení praxe - index daňovej spoľahlivosti a daňový rating v SR ako novinka - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Programové vyhlásenie vlády o indexe spoľahlivosti a ratingu. Daňová spoľahlivosť a daňová istota. Alternatívnych desatoro na zvýšenie daňovej istoty a daňovej spoľahlivosti.