European Air Integration - Klenka, Michal
Tento článok poskytuje prehľad o iniciatíve Európskej komisie “Jednotné európske nebo“. V reakcii na dramatický rast leteckej dopravy zaznamenaný v posledných dvoch desaťročiach, Európska komisia schválila dva balíky jednotného európskeho neba (SES) na vytvorenie legislatívneho rámca pre európske letectvo.