Ochrana osobných údajov - nový zákon - Jaško, Jozef
Nový zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, ktorý nadobudol účinnosť 25.5.2018. Osobné údaje. Spracúvanie osobných údajov. Súhlas dotknutej osoby. Porušenie ochrany osobných údajov. Pojmy prevádzkovateľ a sprostredkovateľ. Zásady spracúvania osobných údajov. Práva a povinnosti. Sankcie.