Agentúra dočasného zamestnávania - Petríková, Lucia
Pôsobenie agentúry dočasného zamestnávania. Podmienky na vykonávanie činnosti agentúry dočasného zamestnávania. Povolenie na vykonávanie činnosti agentúry. Dohoda o dočasnom pridelení zamestnanca. Pracovné podmienky a podmienky zamestnávania. Povinnosti agentúry dočasného zamestnávania.