Impact of China on Competitiveness of EU Steel Industry - Baláž, Peter
Medzinárodné porovnanie výrobných podmienok v oceliarskom priemysle a identifikácia konkurencieschopnosti Európskej únie. Výhody EÚ v tomto segmente a vyhlásenia autorov týkajúce sa budúcnosti tohto odvetvia.