Príplatky za prácu od 1. mája 2018 - Jaško, Jozef
Zákon č. 63/2018 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce s účinnosťou od 1. mája 2018. Mzdové zvýhodnenie za prácu v sobotu a v nedeľu. Mzda a náhrada mzdy za sviatok. Zvýšenie sadzby mzdového zvýhodnenia za nočnú prácu.