Perception of Intercultural Issues and Cultural Differences in Intercultural Workspace – The Example of Austria - Čiefová, Michaela, 1991-
Koncept interkultúrneho konfliktu (IK). Analýza výskytu IK v medzinárodnej spoločnosti v Rakúsku a vnímanie kultúrnych rozdielov zamestnancami tejto spoločnosti - výsledky dotazníkového prieskumu.