Economics of the Enterprise Innovation - Kádárová, Jaroslava
Hlavné typy inovácií. Pravidlá efektívnosti inovácií. Fázy inovačného procesu. Efektívne inovačné metódy. Inovačná aktivita podnikov na Slovensku v roku 2012.