Fiškálne krytie samosprávnych kompetencií regiónov nuts 3 v SR - Biceková, Anna
Analýza daňových a vlastných príjmov vynakladaných na financovanie bežných a celkových výdavkov v regionálnej samospráve, súvisiacej so zabezpečením originálnych kompetencií samosprávnych krajov.