The Impact of Female Executives’ Proportion on Corporate Performance – Evidence from China’s Garment Industry - Shi, Junchi
Empirické testovanie vplyvu vedúcich pracovníčok na firemnú výkonnosť čínskeho odevného priemyslu. Obdobie rokov 2007 až 2015. 20 kótovaných čínskych odevných firiem.