Influence of Transformational Leadership on Novelty of Product Ideas: Validation of Theoretical Model - Ahmetasevic, Jasminka
Koncepčný prístup založený na teórii, ktorý sa používa na lepšie pochopenie vzťahu medzi transformačným vedením a dvomi spôsobmi vytvárania vedomostí (internalizácia, externalizácia) pri vytváraní nových produktov.