Alternatívne manažérske metódy - Poniščiaková, Oľga
Niekoľko stupňov manažérskych systémov riadenia. Inovatívna, alternatívna metóda riadenia - riadenie podľa cieľov (Management by Objectives - MBO). Metóda navrhnutá P. F. Druckerom. Implementácia riadenia podľa cieľov. Etapy riadenia podľa cieľov. Výhody a nevýhody MBO.