Analysis of Income Convergence Based on Different Specification of Spatial Weights: Evidence from NUTS 2 EU Regions - Chocholatá, Michaela, 1977-
Beta-konvergencia a sigma-konvergencia. Analýza príjmovej konvergencie v regiónoch Európskej únie NUTS 2 v období rokov 2004-2014 s využitím 3 rôznych špecifikácií priestorových váh.