Price Policy in Games in Spatial Competition - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Teória hier, nekooperatívne hry, priestorová súťaž, lokalizácia. Analýza situácie, keď každý z dvoch podnikov (duopol) má svoju vlastnú cenovú stratégiu a preferencie zákazníka sú obmedzené maximálnou sumou, ktorú sú ochotní zaplatiť za tovar za danú cenu - problém formulovaný ako hra pre dvoch hráčov s konštantným a nekonštantným súčtom. Ilustratívne príklady. Softvér GAMS.