Pracovné porady - Jarošová, Jana
Hoci technické prostriedky komunikáciu medzi ľuďmi zjednodušujú a urýchľujú, sú situácie, kedy je priamy kontakt nenahraditeľný. Aj preto sa v organizáciách zvolávajú porady, schôdze, či rokovania. Typy porád. Príprava porady. Samotný priebeh porady. Porady "na stojáka".