Oprávnenia inšpekcie práce - Jaško, Jozef
Účel zákona č. 125/2006 Z. z. o inšpekcii práce. Rozsah inšpekcie práce. Oprávnenia inšpekcie práce. Úlohy inšpektorátov práce. Povinnosti inšpektora práce a kontrolovaných subjektov.