<The> Impact of Innovation Activities on Enterprise Performance in Business Transformation - Kicová, Marianna
Analýza a hodnotenie vplyvu inovačných aktivít na výkon podnikania pri transformácii podnikania, poukazujúc na potrebu zavádzania inovácií z hľadiska ich vplyvu na zvýšenie finančnej výkonnosti podniku.