Exploding Net Errors and Omissions as a Capital Flight Phenomenon: <The> Case of Slovakia - Širaňová, Mária
Empirické skúmanie determinantov čistých chýb a opomenutí (NEO) Slovenska v období rokov 1997 - 2014 s dôrazom na časové obdobie 2008 - 2014, keď bol pozorovaný výrazný pokles v časových radoch NEO.