Can a Voluntary Web Survey Be Useful Beyond Explorative Research? - Kahanec, Martin, 1977-
Porovnanie odhadu determinantov zárobkov na základe nepravdepodobného webového prieskumu WageIndicator s prieskumami založenými na široko používanom, reprezentatívnom prieskume štúdie EÚ o príjmoch a životných podmienkach.