Internetový obchod - Lipovská Lišková, Ľudmila
Legislatívna úprava internetového obchodu (zákon č. 22/2004 o elektronickom obchode) - prevádzkovanie, uzátvaranie zmlúv, odstúpenie od zmluvy, postup pri vrátení tovaru, vedenie účtovníctva a daňové povinnosti pri jeho prevádzkovaní.