How Immigration Grease Is Affected by Economic, Institutional, and Policy Contexts: Evidence from EU Labor Markets - Guzi, Martin
Na základe súborov údajov EÚ o LFS a EÚ SILC skúmanie vzťahu medzi zostatkovou mzdovou prirážkou ako miery nedostatku kvalifikovaných pracovných síl v rôznych profesijných odvetviach priemyslu a krajiny a zároveň podielu prisťahovalcov a domorodcov pracujúcich v príslušných odvetviach.