Quality Management and Improvement of Processes Effectiveness - Lacko, Roman, 1988-
Data Envelopment Analysis (DEA) - analýza obaľovania dát, jedna z najpoužívanejších metód na zlepšenie efektívnosti zdravotníckych procesov.