Prioritization of the Business Processes by Measuring Their Efficiency in Slovak Industry - Štofová, Lenka, 1989-
Výsledky prioritizácie efektívnosti procesu vybraného podniku kombináciou Paretovej analýzy a analýzy obaľovania dát - DEA.