Dotácie, nenávratné finančné príspevky, dary a iné externé zdroje financovania činnosti organizácií nezriadených na podnikanie - Vršková, Jana
Problematika nenávratných finančných prostriedkov, ktoré plynú neziskovým organizáciám. Na konkrétnych príkladoch vysvetlenie spôsobu poskytovania dotácií, darov a iných nenávratných príspevkov, ich účtovanie a zdaňovanie.