Trinásty a štrnásty plat od 1. mája 2018 - Gášpárová, Eva
Peňažné plnenie za prácu pri príležitosti obdobia letných dovoleniek - 13. plat. Trinásty plat a poistné na zdravotné a sociálne poistenie. Peňažné plnenie za prácu pri príležitosti vianočných sviatkov - 14. plat. Daň z príjmu, poistné na zdravotné a sociálne poistenie v prípade poskytnutia 14. platu. Harmonogram oslobodzovania 13. a 14. platu od dane z príjmu a poistného na zdravotné a sociálne poistenie. Podmienky na účely oslobodenia od dane a poistného na zdravotné a sociálne poistenie.