Agricultural R&D, Spatial Spillover and Regional Economic Growth in Different R&D Sectors of Performance: Evidence from a Spatial Panel in Regions of The Eu-28 - Anousheh, Shahrzad
Účinky priestorového prelievania poľnohospodárskeho výskumu a vývoja na regionálny hospodársky rast v regiónoch NUTS-II EÚ-28 v období rokov 1995 - 2014. Priestorový model dát Durbin.