Akadémia hoteliera Keď je majiteľ prekážkou - Pupišová, Iveta
Tak, ako komunikuje majiteľ s manažérom či riaditeľom, tak sa rozpráva jeho zamestnanec s hosťom. Kopíruje jeho správanie. Napäté vzťahy medzi majiteľom a jeho personálom, či nepríjemný majiteľ, nie sú nikdy tajomstvom ani vnútornou záležitosťou hotela, ale sa premietajú do vzťahov s kientelou a ničia atmosféru celého podniku. Príklady z praxe.