Strategie green marketingu zaměřená na českou generaci Y - Přikrylová, Jana
Zelené riešenia a ich vnímanie generáciou Y. Príklad automobilového premyslu. Green marketing automobiliek. Stratégia green marketingu zameraná na generáciu Y.