Podporou regionálnych výrobcov vytvárame pracovné miesta - Kapitánová, Tatiana
Ak sa v súčasnosti niečo zdá ako nevyhnutný trend, ktorý musí obchod nasledovať, je to podpora regionálnych potravín. Kým niektorí sa touto "nálepkou" označili len nedávno, iní ju nosia už desiatky rokov. Práve podpora malých výrobcov je kľúčová pre zamestnanosť v regióne. Popis činnosti spoločnosti CBA Verex, ktorá na území Liptova a Oravy prevádzkuje 30 predajní.