Culture as a Factor Influencing Creativity - Kittová, Zuzana, 1975-
Analýza faktorov, ktoré majú vplyv na tvorivosť a následne na úspešnosť národov v medzinárodnej súťaži v ére riadenej novými formami automatizácie. Poukázanie na úlohu kultúry a overenie vplyvu konkrétnych národných kultúrnych dimenzií na kreativitu pomocou korelačnej a regresnej analýzy.