Importance-Performance Analysis in Customer Satisfaction Assessment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Identifikácia vplyvu maloobchodných atribútov na nákup potravín. Skúsenosti so segmentom dospelých zákazníkov počas ich procesu obstarávania potravín a následné odhalenie atribútov s najväčším vplyvom na celkovú spokojnosť a na uplatnenie analýzy významnej výkonnosti (IPA) pri posudzovaní komplexnej spokojnosti zákazníkov.