<The> Responsibility for Risk Management in Small and Medium Sized Enterprises in the Context Clusters - Havierniková, Katarína
Zodpovednosť za riadenie rizík v každom podnikateľskom subjekte sa realizuje prostredníctvom manažmentu. Najvyššia zodpovednosť je činnosť vykonávaná vlastníkom podniku alebo vrcholovým manažmentom. Zhodnotenie základného kontextu organizácie riadenia rizík v malých a stredných podnikoch, ktoré majú záujem zúčastňovať sa na aktivitách súvisiacich s klastrom.