S požadovanou kvalitou a pohodlím rastie význam technológií - Kapitánová, Tatiana
Nedostatok pracovnej sily, modernizácia obchodnej siete, vylepšenie ponuky sortimentu i digitálne služby. Aj toto sú výzvy, ktoré budú stáť tento rok pred obchodníkmi na Slovensku. Príklady konkrétnych potravinových reťazcov (Terno, Lidl, Kaufland) ohľadom spôsobu získavania kvalifikovanej pracovnej sily a snahe privábiť nových zákazníkov.