Balanced Approach to Monetary Policy - Hudec, Martin
Analýza menovej politiky ako dôležitej súčasti hospodárskej politiky štátu s dôrazom na postavenie centrálnej banky, ktorá má rozhodujúci vplyv na spôsob a výkon menovej politiky. Perspektívy týkajúce sa menovej politiky. Stupeň stability. Priame a nepriame nástroje menovej politiky.